Netwerktelefonie: Voice over IP (VoIP)

Integreer telefonie en IT bedrijfsprocessen en bespaar op kosten

Bellen over Internet of ook wel VoIP: vele consumenten hebben vanuit kostenoverwegingen reeds een VoIP verbinding thuis. Wat zijn de voordelen voor u en uw bedrijf ? De mogelijkheden  
Een greep uit de mogelijkheden:
Uw telefonieleverancier (KPN, Ziggo, Priority, ...) maakt in het eigen netwerk reeds gebruik van de VoIP techniek. De extra flexibiliteit en de kostenbesparing zijn ook voor deze partijen de redenen om voor VoIP te kiezen.

Wij kunnen u helpen bij:
 • advies rondom de mogelijkheden van VoIP in uw specifieke situatie.
 • uw volledige kantoor voorzien van een betrouwbare VoIP oplossing.
  We leveren al VoIP aansluitingen vanaf €7,50/maand.
 • een betrouwbare oplossing realiseren om ook uw nevenvestigingen met de hoofdvestiging te verbinden, zodat u intern volledig gratis kunt bellen.
  Omdat wij tevens veel expertise op netwerkvlak hebben, kunnen we de extra netwerk en internetwerk aspecten als ook de te kiezen verbindingen (b.v. glasvezel) voor u adviseren en realiseren.
 • uw interne netwerk(en) analyseren en waar nodig bijstellen.
  Voor de betrouwbare uitrol van VoIP kan het noodzakelijk zijn om wijzigingen in het lokale netwerk aan te brengen, zoals gescheiden netwerkpoorten of wijzigingen op de ethernet switches.
 • additionele telefonie koppelingen.
  Van video telefonie tussen al uw medewerkers en kantoren tot een koppeling met uw klanten administratie systeem (CRM): b.v. 1 klik om uw klant te bellen of automatisch de juiste CRM klant pagina tonen als uw klant u belt.
 
 
Voor callcenters hebben wij tevens oplossingen voor outbound preview, power dialing, predictive dialing, call queues, het opnemen van gesprekken, het bij- en afschakelen van extra agents, etc.